Kroatien


KROATIEN –  Hang, termik & konvergens nära Adriatiskahavet!

Norra Kroatien och Istrien erbjuder härlig skärmflygning i en enormt vacker region! Området har flera fina flygställen och några av dem riktigt spektakulära! Räkna med både hang-, termik- och konvergensflygning. Förutom fin flygning bjuder Kroatien på vacker natur, kristallklara badvatten, pittoreska byar samt mat & dryck i världsklass. Vi bor i småstaden Opatija vid Kvaernerbuktens riviera. Området är en härlig mix av Italiens och Frankrikes riviera, men lite tajtare, intimare och betydligt billigare!

Nästa skärmflygresa till Kroatien är 15 tom 22 maj 2020. Max 6 piloter och lämplig nivå är P1

Pris: 8 300 kr/person + att vi delar den faktiska kostnaden för bränsle och ev vägtullar. I priset ingår transfer, boende, linne, slutstäd, hyrbilar, svensk instruktör, flygcoaching samt lokala guider vid behov. Flygresan till Kroatien ordnar du på egen hand – ett tips, Ryanair flyger fr Skavsta till Krk/Rijeka (30 min transer till Opatija) till förmånliga priser. Kontakta oss gärna för mer information!

För dig som bokar både Kroatien och Gardasjön så ingår bilresan fr Kroatien till Gardasjön i priset och vi delar på den faktiska boendekostnaden 22-24/5. Det blir även en extra flygdag den 23/5.

Kolla gärna dessa länkar för mer info:

Artikel i Hypoxia >>     Flygning i Kroatien >>

För bokning, frågor och info:

Mail:stefan@skiandsky.se

Phone: +46 (0)72 742 05 56